Suggesties
Voorgerechten
Malderse kop met mosterd (€ 15.00)
Scampi diabolique (€ 16.00)
Gebakken coquille met buikspek, prei en witbiersausje (€ 17.00)
Carpaccio van zwaardvis met gebakken lagoustine (€ 18.00)
Hoofdgerechten
Bouillabaisse (€ 23.00)
Gemengde brochette met zuiderse aardappel en ratatouille (€ 23.50)
Zeeduivel met aardapp, zeewier en witbiersausje (€ 25.50)
Picanha (Argentijns rund) met een madeira-porto sausje (€ 26.00)
Desserten
Tarte tatin (€ 9.00)
Tiramisu (€ 9.00)
Profiteroles (€ 12.00)
Openingsuren
Ma: Gesloten
Di: Gesloten
Woe: 11u30 - 20u30
Do: 11u30 - 20u30
Vrij: 11u30 - 21u00
Zat: 15u - 21u00
Zon: 10u - 20u30